Advies en coaching


Een dienst die we binnenkort gaan aanbieden is het geven van advies op maat. Dit houdt in, dat we door middel van persoonlijk contact u proberen te helpen bij stress. Het kan bijvoorbeeld zijn, dat u verder wilt praten over de inrichting van uw organisatie om uw medewerkers zo stress-vrij mogelijk te laten werken. Of u wilt nagaan waar in de organisatie problemen kunnen zitten waardoor u zich zo gestrest voelt. Mogelijk wilt u meer weten over wat u zelf kunt doen om minder last van stress te hebben.

Met al dit soort vragen en problemen kunnen we u helpen. U krijgt één-op-één contact met Erwin van den Burg of Inés Gomez Campos die “Hoestresswerkt” hebben opgericht. Erwin van den Burg is wetenschappelijk onderzoeker en gespecialiseerd in de biologie van stress en angst. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan met verbetermanagement en heeft hij een studie gedaan naar het verbeteren van de organisatie en coordinatie van onderzoek bij een onderzoeksschool van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Inés Gomez Campos is psychiater, heeft een eigen praktijk, en heeft veel ervaring met cliënten die stressproblemen hebben. Zij zal echter niet uw arts vervangen. Zij coacht en geeft advies. Bij gezondheidsproblemen dient u uw huisarts te raadplegen. Ze kan u echter wel helpen om uw stress te verminderen, of dit nu werkstress is of stress in uw privéleven.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als u met persoonlijke vragen zit over stress! Met nadruk zij gesteld, dat al uw informatie strikt vertrouwelijk zal worden behandeld. Wij zullen nooit persoonlijke informatie aan derden ter beschikking stellen (zie ook ons privacy statement, dat volgens de nieuwe Europese richtlijnen is opgesteld). Inés Gomez Campos is als arts bovendien gebonden aan het beroepsgeheim.